Over Top Carpets

Met Woninginrichting-Aanhuis by Top Carpets  richt je jouw hele woning van boven naar beneden compleet in. Wij helpen jou niet alleen met deskundig advies, maar we nemen ook werk uit handen. Wij werken met vakbekwame experts op het gebied van stofferen, monteren, vloeren leggen, schilderen en behangen. Service staat bij ons hoog in het vaandel! Voor het allerbeste interieuradvies kun je een afspraak maken in onze showroom, zowel voor advies bij jou thuis als in de winkel.

Garantiesysteem

De organisatie Woninginrichting-Aanhuis by Top Carpets staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken samen met landelijk vooraanstaande merken, met de daarbij behorende productgarantie. Bij eventuele problemen of klachten is de showroom de aangewezen partij welke benaderd dient te worden.

Over Aanhuis - Over ons - vloer vtwonen - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Over Aanhuis - Over ons - vloer vtwonen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

CBW-erkenning

Woninginrichting-Aanhuis by Top Carpets is CBW-erkend. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Klik hier voor de algemene voorwaarden. 

cbw erkend - Woninginrichting-Aanhuis.nl

divider