Horren

Best irritant, vliegen en muggen in je woning. Het zoemende geluid van de vlieg overdag en de bulten van de mug in de nacht. Daar is wat tegen te doen. Met de horren van Luxaflex®. Woninginrichting-Aanhuis.nl heeft horren passend voor ieder raam of deur. 

Hordeuren

Even lekker frisse lucht binnen laten door je deur even open te zetten. Of alleen al even naar buiten te stappen. Ook al open je je deur kort, een vlieg of mug is snel binnen. Een hordeur is hiervoor de oplossing. Daaruit kan je kiezen uit een scharnierdeur, een roldeur, een schuivende deur of een plissédeur. In verschillende soorten gaas, zelfs met het nieuwe ClearView® gaas, die je bijna niet ziet. 

Horren voor je raam

Je raam openzetten én openlaten is goed voor de ventilatie in je huis. Zeker op je slaapkamer. Ook voor je ramen hebben wij passende horren. Kies uit een vast hor, een scharnierende hor of een rolhor. Deze zijn zelfs al te plaatsen zonder te boren in je kozijnen. Bekijk alle opties van horren voor je ramen en deuren bij Woninginrichting-Aanhuis.nl.

Advies over horren

Laat je adviseren op het gebied van horren bij een winkel bij jou in de buurt! We komen graag bij je thuis om je te adviseren, je horren in te meten en te monteren. 

divider