Gordijnen

Gordijnen zijn te maken in verschillende stoffen en kleuren. Zo heb je overgordijnen voor warmte en privacy. Wil je toch meer licht in huis? Ga dan voor onze in-betweens. En wil je alleen gordijnen voor decoratie? Dan is vitrage de beste oplossing. Ook voeren is mogelijk; dat maakt de gordijnen verduisterend en zonwerend. Hierdoor zijn gordijnen niet alleen mooi, maar tegelijkertijd functioneel. Combineer vitrages & in-betweens met overgordijnen voor de afwisseling. Wil je ze onzichtbaar laten hangen? Dan zijn onze roedes van Interstil perfect voor je gordijnen, zeker als je meerdere soorten bij elkaar hebt. 

Confectie

Gordijnen zijn vooral erg geschikt voor gebruik bij grote raampartijen en deuren. Wil je gordijnen combineren met vouwgordijnen in dezelfde stof of kleur? Aangezien wij de gordijnen (en vouwgordijnen) zelf maken, is dat geen enkel probleem.
Daarnaast is de plooi van de gordijnen ook verschillend. De plooi bepaalt hoe een gordijn valt en dat verschilt per gordijnsoort en stof.

Plooien

We hebben verschillende plooi opties bij gordijnen.

Enkele plooi

De enkele plooi is de meest minimale plooivorming. Dat zorgt voor minder stof op het moment dat je de gordijnen geopend hebt. Ook haalt de enkele plooi het dessin van het gordijn goed naar voren. Zeker als het gaat om kinderkamer gordijnen. Een enkele plooi valt toe te passen op iedere stof en gordijnsoort. 

Dubbele plooi

De dubbele plooi, ook wel de vlinderplooi genoemd, zorgt ervoor dat het gordijn voller hangt. Een dubbele plooi heeft meer stof en geeft daardoor diepere en mooiere plooien.

Enkele retour plooi

Wil je een harmonica-effect in je gordijnen? Dan is de retourplooi een optie. Hierbij wordt een extra plooi aangebracht in het midden van de tussenruimte aan de achterkant. Hierbij valt de plooi naar voren. Door het harmonica-effect ontstaat er een minimale pakket breedte. De golfbeweging van deze plooi is dieper dan bij een enkele plooi.

Wave-plooi

Een basis voor een strak gordijn krijg je met een wave-plooi. Perfect passend bij stugge en dikkere gordijnen. 

Zeilringen

Met een roede van Interstil en ringen gemaakt van roestvrij staal kan je ieder gordijn soort mooi strak laten hangen. De ingestanste ringen verdelen wij gelijkmatig over de breedte van het gordijn. 

Merken

Woninginrichting-Aanhuis.nl biedt een brede collectie hoogkwalitatieve merken, waaronder Eijffinger, A House of Happiness, Inside, Artelux, Loft 79, Holland Haag en Your Edition.

Overgordijnen
Overgordijnen
Inbetween
In-betweens
Vitrage
Vitrage
divider