Advies op maat

Als je onze winkel binnen komt, wil je graag goed advies van iemand die van alle markten thuis is. Die niet alleen weet welke vloer het mooist past bij de raamdecoratie die je hebt uitgezocht, maar vooral welke vloer het meest geschikt is voor jouw woonsituatie. Iemand die echt alle 'ins and outs' kent van onze producten.Dat is de interieurcoach. 

              


Wij hebben interieurcoaches in huis om je te helpen met interieuradvies voor jouw woonkamer, slaapkamer, werkkamer, kantoor, praktijk of zelfs je gehele woning of bedrijfsruimte. Door jarenlange ervaring, de vele trainingen, opleidingen en intensieve samenwerking met stylistes en topontwerpers beschikken onze Interieurcoaches over de nodige kennis om samen met jou een prachtig en evenwichtig interieur te creëren.

Tijdens de afspraak (vrijblijvend en volledig kosteloos) zorgt de interieurcoach voor het samenbrengen van al jouw wensen, ideeën en bijhorende mogelijkheden zodat er uiteindelijk een interieurstijl bepaald kan worden. Het gebruik van onze moodboards kan daarbij enorm behulpzaam zijn, het zal zeker helpen de juiste stijl te vinden.

divider