Top Carpets, uw woonwinkel in Alkmaar

 

Woonwinkel in Alkmaar nodig om je woning te stylen? Of zoekt u een specifiek woonproduct? Kom dan langs in onze inspirerende showroom. Met ruim 1000m2 woonoppervlakte heb je genoeg wooninspiratie om woonproducten te vinden die bij jou passen! Dit biedt u de mogelijkheid om onze assortiment te zien en inspiratie op te doen voor uw eigen interieur. Top Carpets staat voor deskundige interieur advies op maat. Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor laminaat, houten vloerenraamdecoratie en nog veel meer!

Top Carpets is uw speciaalzaak op het gebied van sfeervol wonen. Onze experts werken klantgericht en hechten waarde aan persoonlijke aandacht. Bij Top Carpets willen we graag een tevreden klant van u maken. Onze interieurspecialisten weten dat een nieuwe vloer kiezen niet makkelijk is. Daarom kunt u  bij ons terecht voor een interieuradvies op maat. Onze team van ontwerpers staat klaar om voor u aan de slag te gaan.

Wij adviseren u altijd persoonlijk, geven u tips en helpen u bij de concrete uitwerking van al uw wensen en ideeën. Zo komen we tot een stijl, kleurgebruik en indeling van het interieur die helemaal bij u past. Ook geven wij advies bij het veranderen van een bestaand interieur. U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar voor uw interieuradvies op maat.

 

Vloeren Alkmaar

 

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Dan heeft u vast al gemerkt dat u uit veel verschillende soorten vloeren kan kiezen. Top Carpets, dé vloerenspecialist in de omgeving Alkmaar, helpt u bij het kiezen van uw ideale vloer. Of u gaat voor houten vloeren, laminaat vloeren, vinyl vloeren, raamdecoratie, PVC vloeren, vloerkleden, tapijt of iets anders. Bij Top Carpets hebben we een uitgebreide assortiment! Bezoek onze woonwinkel in Alkmaar en laat u verrassen door ons enorme aanbod en persoonlijk advies. 

Houten vloeren in Alkmaar

Niets is zo mooi als een echte houten vloer. Bij Top Carpets vindt u de mooiste houten vloeren in de omgeving Alkmaar. Wij helpen u graag bij de keuze voor uw houten vloer en adviseren u op basis van de houtsoort, de legwijze en het onderhoud. Houten vloeren hebben wij in verschillende houtsoorten zoals Europees eiken, jatoba, wengé, afzelia, noten en merbau. Een houten vloer past in elk interieur en heeft een warme uitstraling. Wij hebben houten vloeren voor ieder budget en naar ieders persoonlijke smaak. U bent van harte welkom in onze winkel in Alkmaar voor een advies op maat! 

Laminaat

Laminaat is een van de populairste typen vloeren. Tegenwoordig laat het zich bijna niet meer onderscheiden van een echte houten vloer.  De voordelen van Laminaat is bij veel mensen bekend. Het is makkelijk en snel te leggen, eenvoudig te onderhouden, milieuvriendelijk en nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Top Carpets heeft een uitgebreid assortiment scherp geprijsde laminaatvloeren van de beste merken. Ook legt Top Carpets indien gewenst uw laminaat voor u. Hierbij zitten de ondervloer en de plinten inbegrepen. Wij bieden u tevens een perfecte garantie van gemiddeld 20 jaar op uw laminaat vloer. 

Tapijt

Tapijt staat voor warmte, comfort en geeft een uitnodigende gevoel. Bij Top Carpets heeft u enorm veel keuze in kleuren, materialen en motieven. Wij zijn de woninginrichting specialist uit Alkmaar en helpen u graag bij het maken van de beste keuze tapijt. Ook bieden wij u een perfecte garantie van gemiddeld 10 jaar op uw tapijt! Als u een tapijt koopt bij Top Carpets dan haalt u een tapijt van hoge kwaliteit in huis. Kom snel langs voor uw nieuwe tapijt bij onze winkel in Alkmaar. 

Vinyl

Vinyl vloeren staan bekend om hun veelzijdigheid. Vinyl past in bijna ieder vertrek. Het is zeer comfortabel en is leverbaar in heel veel kleuren en designs. U heeft dus de mogelijkheid om altijd een ontwerp te kiezen dat bij u past. Bent u op zoek naar een makkelijk te onderhouden vloer die ook sfeer brengt in je huis? Kies dan voor de vinyl vloeren van Top Carpets. U beleeft gegarandeerd jarenlang woonplezier aan de vinyl vloeren van Top Carpets! Kom gerust langs voor ideeën en advies bij onze woonwinkel in Alkmaar!

Raamdecoraties

Raamdecoratie speelt een belangrijke rol wanneer u uw interieur een persoonlijke touch wilt geven. Top Carpets heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos en van sfeervol tot zakelijk de passende raamdecoratie. Voor elke lichtinval zijn er tal van oplossingen in stijlvolle en moderne raamdecoraties. Wij bieden een keur aan trends, kleuren, materialen en afwerkingen. Wij nodigen u graag uit onze mooie collectie raamdecoratie te bekijken in onze sfeervolle woonshowroom in Alkmaar. Onze medewerkers denken graag met uw wensen mee.

Bij het inrichten van uw huis gaat niet over één nacht ijs. En dat is logisch. Wij helpen u graag. Bij Top Carpets staat Inspirerend woonplezier voorop. Kom langs in onze woonwinkel van 1000m2 woonoppervlakte. Hier kunt u op uw gemak rondkijken, sfeer proeven en bekijken welke mogelijkheden wij u bieden.

Woonwinkel Top Carpets, Sfeervol Wonen

Kanaalkade 31
1811 LR Alkmaar
T. 072 - 512 87 37
F. 072 - 511 54 64

info@topcarpets.nl