Wicanders PVC vloeren  heeft verschillende mooie designs. Deze zijn gelijmd op een HDF drager met eronder een dubbele laag kurk, dit zorgt voor een goed loopcomfort en heeft prima akoestische eigenschappen. Top Carpets in Alkmaar bied u de vele sfeervolle  Wicanders PVC vloeren. De realistische hout- en steenmotieven van deze collectie op een kurk tussenlaag bieden de perfecte oplossing voor een sfeervol, comfortabel en warm interieur.

Door gebruik te maken van een unieke meerlagenstructuur die de meest geavanceerde technieken met de unieke natuurlijke eigenschappen van kurk combineert, heeft Wicanders een hoogwaardige kwaliteitsvloer ontwikkeld.

Wicanders PVC, makkelijk in onderhoud.
Door de Wicanders PVC PU toplaag is de vinyl vloer makkelijk schoon te maken.

De nieuwste Wicanders PVC dessins leveren we bij Top Carpets. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.