Vloerverwarming zorgt niet alleen voor behaaglijke warmte, het is ook kostenefficient en zorgt voor minder stofwerveling. Daarnaast kunt u vaak ook afscheid nemen van de ontsierende raditoren.

Top Carpets freest dagelijks vloerverwarmingen in bestaande dekvloeren en soms ook in aanwezige tegelvloeren. Vloerverwarming heeft een groot aantal voordelen, waardoor deze erg populair is:

  • minder energieverbruik
  • prettige omgevingswarmte
  • geen radiatoren meer nodig
  • geen koude voeten meer

Wij verzorgen de totale installatie van de vloerverwarming, van het infrezen tot het aansluiten van het systeem inclusief het adviseren en aanbrengen van een energie zuinige pomp. De sleuven worden vervolgens aangesmeerd met een sterke snelcement van eurocol en tenslotte geëgaliseerd. Hierdoor garanderen wij u dat er geen schade of doortekening in de vloer kan ontstaan. Onze stoffeerders leggen daarna de gewenste pvcvloer of marmoleumvloer op de afgewerkte egalinelaag. U krijgt dus totale garantie voor het complete systeem, de vloer en op de doortekening.

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.