Zoekt u naar het beste en mooiste tapijt? Top Carpets heeft een royale collectie tapijt in verschillende soorten. Wij zijn de woninginrichting specialist uit Alkmaar en helpen u graag bij het maken van de beste keuze tapijt. Veel mensen kiezen voor tapijt vanwege het zachte, warme en uitnodigende gevoel. Tapijt kan bovendien bijdragen aan een goede wooncomfort en is bijzonder makkelijk in het onderhoud.

Bij de inrichting van uw woning heeft u vast al uw ideeën over welke stijl het moet worden, en met welke materialen en kleuren. Zowel de muren, gordijnen, de meubels en het tapijt moeten dan goed op elkaar worden afgestemd. Bij Top Carpets geven wij u graag deskundig advies over deze veel voorkomende zaken.

Op onze ruim opgezette tapijt afdeling heeft u een enorme keuze uit 150 verschillende soorten tapijt die wij tevens uit voorraad kunnen leveren. Als gevolg hiervan zijn wij geheel flexibel en kunnen wij ons aanpassen aan uw planning. Tapijt is verkrijgbaar in verschillende structuren. Hiermee wordt de vorm van het poolmateriaal, de dikte ervan en de pooldichtheid bedoeld. De belangrijkste structuren zijn bouclé, frisé, velours en een hoog pool.

Service en garantie bij uw tapijt

Voor het leggen van tapijt bent u bij Top Carpets aan het juiste adres. Het team van specialisten weet zichzelf verzekerd van een schat aan ervaring wat gedurende afgelopen 25 jaar is opgebouwd. Voor elke situatie is dan ook een passende oplossing. Zo kunnen wij uw tapijt rechtstreeks verlijmen of vastleggen op ondertapijt, het geen u meer comfort zal bieden. Dit in combinatie met de juiste ondervloer en een compleet assortiment maakt ons uw meest geschikte partner voor het uitzoeken van uw nieuwe tapijt!

Wij leggen ons actie tapijt gratis!

Om u zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunnen wij op uw verzoek bij u langs komen om ter plaatse een zo goed mogelijk advies te geven over de geschikte vloer en ondervloer. Wanneer wij bij u langskomen meten wij gratis de maten van de vloer op, zodat u bij uw keuze meteen een kosten plaatje voor u heeft. Wij bieden u een perfecte garantie van gemiddeld 10 jaar op uw tapijt!

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.