In de grote collectie rolgordijnen van Top Carpets is voor ieder interieur iets te vinden. Door de oneindige combinatie van kleuren, transparanties en designs kunt u bij Top Carpets eindeloos variëren. Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook vele verschillende stijlen rolgordijnen die voor elk gewenst raam te plaatsen zijn.

Ruime keuze rolgordijnen stoffen

De bediening van de rolgordijnen geschiedt door middel van een kunststof bedieningsketting of een softraise veersysteem. Met onze ruime keuze aan transparante, verduisterend en technische stoffen heeft Top Carpets rolgordijnen voor iedere ruimte in huis, zoals woon-, slaapkamer en kantoor!

Top Carpets werkt al jaren met een team van ervaren specialisten op het gebied van raamdecoratie. Voor elke ruimte en voor ieder raam zoeken wij naar de beste oplossing. Het plaatsen en het inmeten van uw rolgordijnen doen wij gratis. Ons complete assortiment rolgordijnen biedt u de mogelijkheid te kiezen voor een product dat bij uw wensen aansluit.

De beste service, topkwaliteit rolgordijnen

Om u zoveel mogelijk van dienst te zijn kunnen wij bij u langskomen om een goed advies te geven over de best geschikte rolgordijnen. Wij meten direct gratis uw ramen op en geven u een prijsindicatie voor de rolgordijnen naar keuze. Daar bovenop bieden wij op al onze topkwaliteit rolgordijnen een mooie garantie van gemiddeld twintig jaar!

Bekijk hier de spetterende raamdecoratie aanbiedingen! Onze kortingen lopen op van 20% tot wel 30 % met behoud van meten!

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.