Shutters zijn prachtige sfeermakers voor iedere woning. Of u nu houdt van klassiek, modern of een landelijk interieur; met de shutters collectie van Top Carpets komt uw idee van sfeer en ambiance geheel tot z’n recht! Shutters geven uw woning dat extra gevoel van luxe en comfort. Bovendien kunt u de lichtinval van uw huis helemaal naar uw hand zetten.

Kies uit shutters in verschillende moderne kleuren

Top Carpets biedt u de mooiste shutters van de beste kwaliteit. Met onze shutters tovert u uw woning met een handomdraai om in kalme gedempte ruimte of een ruimte waar het zonlicht heerlijk naar binnen straalt. U kunt bij ons kiezen uit shutters in verschillende moderne kleuren en afmetingen.

Shutters kunt u door onze vakbekwame medewerkers gratis laten opmeten en plaatsen. Wij werken al jaren met een team van specialisten op het gebied van raamdecoratie. Voor iedere specifieke situatie vinden wij voor u de perfecte oplossing. Door ons complete assortiment shutters weet u zeker dat u de juiste keuze kunt maken.

Shutters met de beste garantie!

Top Carpets is u graag van dienst bij het advies geven aan huis. Indien gewenst komt een van onze medewerkers vrijblijvend bij u langs om uw ramen op te meten en u een kosten plaatje op maat te tonen. Shutters hebben bij Top Carpets bovendien een gemiddelde garantie van maar liefst twintig jaar!

Laat u verassen door onze spetterende raamdecoratie acties met mooie kortingen van 20% tot wel 30 % met behoud van meten!

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.