De Plissé gordijnen van Top Carpets bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. De fraaie lijnen van de geplisseerde stof geven uw interieur een moderne uitstraling. De DUETTE® Shades hebben door de honingraat vormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking. In de DUETTE® Shades lopen de spandraden onzichtbaar door de stof.

Ontdek de veelzijdigheid van onze plissé en DUETTE® Shades

Plissé en DUETTE® Shades zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrij hangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele plissé en DUETTE® Shades modellen leverbaar. Zo is er de populaire top-down uitvoering, waardoor u een optimale balans tussen lichtinval en privacy kunt regelen.

Met een ‘dag en nacht’ plissé kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren. Plissé en DUETTE® Shades gordijnen zijn zowel apart als in combinatie met elkaar in bijna elk denkbare raamtoepassing en ruimte in te zetten, zelfs bij een compleet horizontale plaatsing.

Extra service bij uw plissé en DUETTE® Shades

Top Carpets biedt als extra service het gratis plaatsen of meten van plissé en DUETTE® Shades. Onze specialisten hebben een jarenlange ervaring en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Zoekt u naar specifiek plissé of DUETTE® Shades maatwerk? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij hangen raamdecoratie voor elk gewenst raam.

Om u goed van dienst te zijn kunnen wij op uw verzoek bij u langskomen om u advies op maat te geven over onze plissé en DUETTE® Shades. Onze ervaren adviseur meet vrijblijvend de maten van uw ramen op en kan direct een prijs indicatie geven. Wist u dat wij bovendien een garantie van gemiddeld 20 jaar geven op al onze plissé en DUETTE® Shades gordijnen?!

Kijk snel voor prachtige acties met kortingen van 20% oplopend tot wel 30 % met behoud van meten!

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.