De collectie paneelgordijnen van Top Carpets is niet alleen mooi voor schuifpuien en grote raampartijen, maar ook bijvoorbeeld als scheidingswand om van een ruimte twee ruimtes te maken. Paneelgordijnen zijn ook ideaal als kastafsluiter en laat rommelige kastenwanden uit het zicht verdwijnen.

Stel uw eigen paneelgordijnen samen

De ruime keuze aan stoffen vindt u in het rolgordijnenboek in onze showroom. Rolgordijnen en paneelgordijnen zijn tevens mooi met elkaar te combineren. Paneelgordijnen zijn naar eigen persoonlijke smaak samen te stellen door verschillende stoffen met elkaar te combineren. Dit maakt de paneelgordijnen van Top Carpets een veelzijdig product!

Top Carpets biedt u het gemak om uw paneelgordijnen gratis te laten inmeten en te plaatsen. Onze vakbekwame medewerkers hebben jarenlange ervaring en adviseren u graag over de juiste keuze paneelgordijnen. Voor iedere ruimte en voor iedere wens maken wij paneelgordijnen voor u op maat.

Perfect advies op maat over paneelgordijnen

Voor een perfect advies op maat kan een van onze adviseurs bij u langskomen om de mogelijkheden van de paneelgordijnen te tonen. Daarbij worden direct de gewenste maten opgenomen en krijgt u vrijblijvend een kosten plaatje. Top Carpets biedt naast het beste advies ook een garantie van gemiddeld twintig jaar op alle paneelgordijnen!

Benieuwd naar onze aanbiedingen? Klik voor onze acties met kortingen variërend van 20% tot wel 30 % met behoud van meten en plaatsen!

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.