Met de Multishades van Top Carpets haalt u een prachtige raamdecoratie in huis. De Multishades bestaan uit twee lagen stof: transparante en niet transparantie banen. Met de Multishades voor uw ramen kunt zelf uw eigen lichtinval bepalen. Geheel gesloten, half open op elke hoogte voor het raam.

Multishades: een keur aan mogelijkheden!

Met Multishades combineert u de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn. Wij bieden onze Multishades aan in drie verschillende breedtes, de Classic, Big en Small. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in tal van verschillende stoffen en kleuren. Zo kunt u uw eigen Multishades samenstellen naar uw eigen smaak in interieur inrichting.

Naast de standaard polyester stoffen zijn er ook een aantal vlam vertragende polyester stoffen beschikbaar, speciaal geschikt voor projecten. Tevens is de boven bak van de Multishades leverbaar in 5 verschillende kleuren. Daardoor is er voor ieder raam in ieder interieur een passende Multishade te vinden!

De perfecte Multishades op maat gemaakt!

Zoekt u naar de perfecte Multishades op maat gemaakt? Top Carpets biedt als service het gratis inmeten en plaatsen van uw Multishades raamdecoratie. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en helpen u graag met het beste advies en uw vragen. Voor iedere situatie en voor elk raam vinden wij een passende oplossing.

Op verzoek komen wij persoonlijk bij u langs om de maten op te nemen en u een advies te geven over de geschikte Multishades. Wij meten dan gratis uw ramen op en geven u direct een idee van de prijs. Op onze Multishades bieden wij tevens een ideale garantie van gemiddeld twintig jaar.

Kijk voor onze spetterende raamdecoratie acties waaronder kortingen van 20% oplopend tot wel 30 % met behoud van meten en plaatsen!

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.