De lamellen van Top Carpets zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Lamellen zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Lamellen zijn ook door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen.

In onze collectie Lamellen vindt u kunststof, aluminium en lamellen van textiel. Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. Zo kunt u altijd uw eigen sfeer creëren.

Stel uw eigen gewenste Lamellen samen

Onze Lamellen zijn leverbaar in 50, 70, 89, 127 en 250 mm lamel breedte en in verschillende structuren.

Top Carpets biedt u de mogelijkheid om uw Lamellen gratis door ons te laten inmeten of plaatsen. Ons team van ervaren medewerkers staat klaar voor al uw vragen en wensen voor uw Lamellen. Wij plaatsen de door uw gekozen raamdecoratie voor elk gewenst raam.

De mooiste Lamellen, de beste service

Wilt u liever dat een van onze medewerkers direct bij u thuis advies op maat geeft over onze Lamellen? Wanneer wij bij u langskomen meten wij altijd gratis de maten van uw raam op en geven wij een vrijblijvende prijs indicatie. Top Carpets biedt u tevens een prachtige garantie van gemiddeld twintig jaar op uw Lamellen.

Bekijk onze interessante raamdecoratie acties en ontdekt mooie kortingen van 20% tot wel 30 % met behoud van meten!

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.