De gordijnen, vitrage en inbetweens collectie van Top Carpets is een tijdloze collectie met daarin alles wat de klant zich wenst ten opzichte van kleuren en designs.

Bij Top Carpets onderscheiden de stoffen van onze gordijnen, vitrage en inbetweens zich in structuur, puurheid en tijdloze eenvoud. Deze kenmerken zijn de bouwstenen van de collectie. Onze gordijnen, vitrage en inbetweens zijn altijd goed met de andere raamdecoraties te combineren, in elk gewenst seizoen.

Gordijnen, vitrage en inbetweens gratis laten inmeten en plaatsen

Gordijnen, vitrage en inbetweens kunt u door Top Carpets gratis laten inmeten en laten plaatsen. Ons team van ervaren medewerkers kunnen u al het advies rondom gordijnen, vitrage en inbetweens geven. Wij maken gordijnen, vitrage en inbetweens voor iedere situatie en voor elk gewenst raam, zoals kiep-kantel ramen. Al 25 jaar streven wij naar de beste service en het beste advies voor onze klanten.

Indien gewenst komen wij bij u langs om gratis en vrijblijvend uw ramen op te meten en u zo een inschatting te geven van het kostenplaatje voor uw gordijnen, vitrage en inbetweens. Op al onze gordijnen, vitrage en inbetweens krijgt u bovendien een perfecte garantie van gemiddeld tien jaar!

Aanbiedinggordijnen, vitrage en inbetweens

Kijk voor onze mooie gordijnen, vitrage en inbetweens aanbiedingen, waaronder minimaal 15 % korting met behoud van meten en plaatsen!

Een mooie collectie gordijnen, vitrage en inbetweens in de showroom

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.