De meest prachtige aluminium en houten jaloezieën vindt u in de ruime collectie van Top Carpets. Onze aluminium en houten jaloezieën zijn functioneel en bieden comfort met veel privacy. U kunt aluminium en houten jaloezieën naar eigen wens instellen: een vrij zicht naar buiten of geen inkijk. Hierdoor kunt u eindeloos met licht en zicht spelen.

Speel met het licht met onze aluminium en houten jaloezieën

Door de aluminium en houten jaloezieën te sluiten kan het licht uit de kamer worden geweerd. In onze collectie aluminium en houten jaloezieën vindt u een ruime keuze. Zo hebben wij een groot kleurenaanbod in zowel uni als designs, zoals hout- en suede printen. Onze aluminium en houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamel breedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm.

Naast een uitgebreide aluminium collectie zijn er ook de houten jaloezieën die met hun naturel look een warme sfeer creëren. De aluminium en houten jaloezieën zijn ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Het beste advies over uw aluminium en houten jaloezieën

Ook voor het opmeten en plaatsen van aluminium en houten jaloezieën bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze acties zijn inclusief meten en plaatsen. Top Carpets bestaat uit een team vakbekwame medewerkers die u alle informatie en advies kunnen geven over uw aluminium en houten jaloezieën. Zij helpen u graag bij de juiste keuze uit ons ruime assortiment.

Wilt u een advies op maat over onze aluminium en houten jaloezieën? Een van onze adviseurs komt bij u langs om de maten van uw ramen op te meten en u direct een vrijblijvende prijsindicatie te geven. Tevens bieden wij op al onze aluminium en houten jaloezieën een mooie garantie van gemiddeld 20 jaar.

Aanbieding aluminium en houten jaloezieën

Kijk voor onze spetterende raamdecoratie acties waaronder kortingen van 20% oplopend tot wel 30 % met behoud van meten en plaatsen!

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.