Raamdecoratie speelt een belangrijke rol wanneer u uw interieur een persoonlijke touch wilt geven. Top Carpets heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos en van sfeervol tot zakelijk de passende raamdecoratie. Voor elke lichtinval zijn er tal van oplossingen in stijlvolle en moderne raamdecoraties. Wij bieden een keur aan trends, kleuren, materialen en afwerkingen.

Top kwaliteit raamdecoratie

Onze raamdecoratie producten zijn decoratief, functioneel en worden indien gewenst op maat gemaakt. Wij leveren alleen top kwaliteit: hoogwaardige producten die garant staan voor een optimale levensduur. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten raamdecoratie.

Voor het plaatsen en/of inmeten van uw raamdecoratie bent u bij Top Carpets tevens aan het juiste adres. Wij komen altijd gratis de raamdecoratie opmeten en plaatsen bij u thuis. Wij werken met een team van specialisten die altijd klaar staan voor advies en al uw vragen. Raamdecoratie hangen wij voor elk gewenst raam, dus ook voor bijvoorbeeld kiep-kantel ramen.

korting-raamdecoratie-2-top-carpets-alkmaar

Bekijk onze raamdecoratie in onze sfeervolle woonwinkel in Alkmaar. 

Wij nodigen u graag uit onze mooie collectie raamdecoratie te bekijken in onze sfeervolle woonshowroom. Onze medewerkers denken graag met uw wensen mee. Wanneer wij bij u langskomen meten wij gratis de maten van uw ramen op, zodat u bij uw keuze voor raamdecoratie meteen een kostenplaatje heeft. Bovendien bieden wij een garantie van gemiddeld twintig jaar op onze raamdecoratie.

Wil je profiteren onze aantrekkelijke raamdecoratie aanbiedingen, met kortingen van 20% oplopend tot wel 30 % met behoud van meten en plaatsen?

Kom dan langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat haar totale aanbod overzichtelijk zien in de sfeervolle woonwinkel van 1000 m2.  Onze woonexperts staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.