Quick-Step laminaat heeft de juiste vloer voor elk interieur. Planken en tegels. Breed en smal. Modern en klassiek. Er is een Quick-Step vloer voor elke kamer – zelfs voor je badkamer. Je vindt het in onze vloerenwinkel in Alkmaar.

Van een klassieke tot een rustieke of zelfs teruggewonnen look: met de juiste vloerfinish van Quick-Step laminaat ziet je interieur er tijdloos uit.

Een Quick-Step laminaat vloer plaatsen is heel gemakkelijk dankzij het gepatenteerde Uniclic kliksysteem. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk, werkt snel.Plaatsing is kinderspel, zelfs in de kleinste hoekjes van de kamer.

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.