De PVC stroken vloer van Top Carpets is niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Maar ook voor bij u thuis in de woonkamer en/of slaapkamer zijn deze vloeren een uitstekende keus en werken zij sfeer verhogend!

Onze collectie bestaat uit bijzonder sterke en vormvaste vloeren. PVC vloeren zijn verkrijgbaar met een voelbare structuur wat uw vloer een geheel eigen karakter geeft. Geen wonder dat duurzaamheid en de realistische motieven onze klanten steeds meer aanspreekt. De vloeren zijn op dit moment erg gewild. Voorheen werden PVC stroken vooral gebruikt in de zorg, op kantoor of in winkels maar nu ook in woon- en slaapkamers.

actie-pvc-vloer

 

De PVC stroken vloer in combinatie met vloerverwarming

Niet alleen projectinrichters hebben de PVC vloer ontdekt. Je ziet de vloer steeds vaker in de woonkamer en dan in combinatie met vloerverwarming. Steeds meer fabrikanten zorgden voor een groter assortiment die qua uiterlijk niet onderdoet voor een parketvloer. Bij Top Carpets hebben wij ondertussen een mooi assortiment van diverse merken in de winkel liggen. Wij hebben voorbeelden in onze winkel zodat u een goed beeld krijgt hoe PVC in een woonkamer oogt. Wij kunnen ook vloerverwarming bij u aanleggen.

Dé PVC stroken vloer is bij uitstek geschikt voor vloerverwarming (en vloerkoeling overigens ook). Een PVC vloer is super krasvast en praktisch onverslijtbaar, het heeft een prachtige houtlook of tegeluitstraling, is heel makkelijk in schoonmaken en onderhoud en bovendien slip vast, ook als de PVC vloer nat is. Hier leest u meer over de PVC vloer en ziet u in een video hoe de vloer wordt gemaakt.

Service en garantie 

Voor het compleet laten leggen van pvc bent u bij Top Carpets aan het juiste adres. Het team van specialisten weet zichzelf verzekerd van een schat aan ervaring wat gedurende afgelopen 25 jaar is opgebouwd. Voor elke situatie is dan ook een passende oplossing. Dit in combinatie met de juiste ondervloer en een compleet assortiment maakt ons uw meest geschikte partner voor het uitzoeken van uw nieuwe kunststof vloer! Wist u dat wij een perfectie garantieplan hebben op uw PVC vloer? Wij bieden u namelijk gemiddeld 20 jaar garantie!

Wij leggen onze PVC vloeren gratis!

In onze winkel in Alkmaar informeren wij u graag over onze “gratis PVC vloer leggen” actie. Wij kunnen ook bij u thuis langskomen en u een advies geven over de juiste vloer. Er zijn namelijk meerdere soorten verkrijgbaar. U heeft dan ook meteen inzicht in de kosten.

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren,  Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.