Project floors PVC vloeren zijn een ideale vloerbedekking. Geschikt voor ieder vertrek in uw woning of bedrijfspand. Van huiskamer of kantoor tot keuken, toilet of badkamer. Top Carpets in Alkmaar bied u een bijzonder groot aantal dessins, kleuren en verschijningsvormen. Een PVC vloer die lijkt op natuurstenen tegels of zelfs kleine steentjes? Geen probleem! Houten planken of parket-look? Natuurlijk! 

Project floors PVC vloeren brengen duidelijke voordelen met zich mee: zo zijn de vloeren makkelijk in het onderhoud, zeer duurzaam, slijtvast, vochtwerend en daarnaast bij Top Carpets in Alkmaar ook nog eens bijzonder betaalbaar!

Project floors PVC vloeren, makkelijk in onderhoud.
De vloer is eenvoudig te stofzuigen, te stofwissen en/of te dweilen. Bovendien zijn ze makkelijk te onderhouden, geluidsabsorberend en hebben ze een grote slijtweerstand.

De gehele collectie Project floors PVC vloeren kun je vinden bij Top Carpets U zult verbaasd staan van alle mogelijkheden die we u kunnen bieden. Samen komen we tot het maken van de juiste keuze.

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.