Moduleo zijn vloeren met een klassevol dessin dat verleidt en verrast door zijn typisch rustiek lijnenspel. Top Carpets in Alkmaar heeft de uitgbreide collectie van Moduleo. Een vloer waar leven in zit voor een huis waar écht wordt geleefd. De commerciële vloeren van het Moduleo assortiment bezorgen uw winkelvloer een hedendaagse uitstraling, en zijn perfect geschikt voor intensief gebruik.

De kwaliteit van een Moduleo vloer is zeer goed. De Moduleo vloeren hebben een dikkere slijtlaag, en zijn dus ideaal geschikt voor intensief gebruik. De slijtage- en slipweerstand, de vochtafwerende eigenschappen, de goede geluidsisolatie en de grote reinigingsvriendelijkheid zijn slechts enkele van de eigenschappen waardoor Moduleo vloeren de beste keuze zijn voor uw woning of bedrijf.

Moduleo, een PVC vloer met veel keuze.
Top Carpets heeft een enorme collectie PVC vloeren van Moduleo. Ben je op zoek naar een PVC vloer welke oog heeft voor de kleinste details, de gevoeligste noten en de diepste indrukken. Je vindt het in onze vloerenwinkel in Alkmaar.

Alle eigentijdse interieurtrends van Moduleo leveren we bij Top Carpets met daarbij ons deskundig en uitgebreid advies. Zo word het kiezen van een Moduleo vloer makkelijk en plezierig om te doen.

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.