Mflor laminaat heeft een natuurgetrouwe uitstraling en daarbij een hoge slijtvastheid. Bij Top Carpets in Alkmaar vind u een ruime collectie Mlor laminaat vloeren. Met de vloeren uit de Mflor collectie kunt u een vloer creëren, die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is, zodat u een prima sfeer creëert bij u op kantoor of thuis.

De duurzame Mflor laminaat vloeren zijn zeer comfortabel, slijtvast en geluiddempend. Daarbij is het eenvoudig reinigen van de vloer ook een pre. De uitstekende waterbestendigheid maakt het bovendien mogelijk om de Mlof laminaat vloer ook in de badkamer te gebruiken.

Mflor laminaat, tot 15 jaar garantie
Top Carpets heeft een groot assortiment Mflor laminaat vloeren. Ben je op zoek naar een laminaat vloer geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoelin? Je vindt het in onze vloerenwinkel in Alkmaar.

De laatste trends van Mflor laminaat vloeren leveren we bij Top Carpets. U krijgt bij ons een uitgebreid advies en helpen we u natuurlijk ook met de keuze van ondervloer en plinten. Zo bieden Top carpets en de designvloeren van Mflor laminaat u een ideale vloeroplossing.

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.