Meister laminaat is er in vele vormen: van een steenuiterlijk van travertijn tot marmer of planken in de authentieke landhuisstijl. Top Carpets in Alkmaar heeft in haar assortiment met trots Meister laminaat opgenomen. Laminaatvloeren van Meister staan voor een authentiek uiterlijk, robuustheid en eenvoudig onderhoud. Meister laminaat vloeren bieden niet alleen wooncultuur, ze zijn ook uitermate geschikt voor commerciële instellingen.

Een Meister laminaat vloer staat voor hoogwaardige kwaliteit. Het merk besteed veel aandacht voor de stijl bij de dessin keuze. Dat Meister laminaat bovendien milieuvriendelijk is, bewijst de „Blauer Engel”, het keurmerk dat aan al het Meister laminaat is toegekend.

De keuze in Meister laminaat is groot.Top Carpets voert de enorme collectie laminaatvloeren van Meister. Het actuele assortiment omvat houtdessins van inheemse en exotische houtsoorten en oppervlakken die eruitzien als tegels, leisteen, zandsteen, marmer of textiel. Ben je op zoek naar een laminaat vloer van Meister, je vindt deze in onze vloerenwinkel in Alkmaar.

Alle nieuwste trends van Meister laminaat vloeren leveren we bij Top Carpets. Zo word het kiezen van een Meister laminaat vloer leuk en makkelijk om te doen.

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.