Maison laminaatvloeren zijn vloeren met een warme intense uitstraling. Top Carpets in Alkmaar heeft een ruim assortiment Maison laminaat. Maison laminaat is zeer gevarieerd te verkrijgen in zowel de uitstraling als de maatvoering. De verschillende breedtes, wel of geen chrome nerven, en de verschillende decoren zorgen voor deze grote diversiteit. Makkelijk te plaatsen in huiselijke sfeer of juist op kantoor.

De kwaliteit van Maison laminaat vloeren is uitstekend te noemen. De Maison laminaat vloeren leg je eenvoudig met het Megaloc-systeem. Met een klik en het juiste advies kan iedereen een Maison laminaat vloer installeren.

Maison laminaat is er in diverse uitvoeringen.
Top Carpets assortiment in Maison laminaat vloeren is groot. Als je zoekt naar een laminaat vloer welke niet van een echte houten vloer te onderscheiden is, zien we je graag in onze vloerenwinkel in Alkmaar.

Maison laminaat geeft een hele nieuwe trendy dimensie aan de laminaat vloeren markt. Met zijn verschillende soorten dessins, maten en nerven. Door de 3D structuur zien de Maison laminaat delen eruit als een originele houten vloer. Vind uw juiste Maison laminaat vloer bij Top Carpets. We helpen u graag met deskundig advies en kijken ook welke ondervloer en plinten er geschikt zijn voor uw Maison laminaat vloer.

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.