Zoekt u naar een praktische en stijlvolle manier van opbergen? Top Carpets heeft een mooie collectie schuifwanden in diverse kleuren en afwerkingen. De schuifwanden kunnen geruisloos en zonder enige krachtsinspanning heen en weer worden geschoven. Ook het installeren van grote en/of zware schuifdeuren is geen probleem. Door de aluminium omlijsting kunnen de schuifdeuren bovendien tegen een stootje.

Onze schuifdeuren worden altijd op maat gemaakt en zijn leverbaar in verschillende systemen. Om u een zo goed mogelijk beeld van onze mogelijkheden te geven, heeft Top Carpets in de showroom van elke serie schuifdeuren een geschikt voorbeeld! Voor het plaatsen en/of inmeten van schuifwanden bent u bij Top Carpets aan het goede adres.

kledingkast-op-maat-top-carpets-alkmaar

Bekijk hier onze actiefolders:

Folder AktieKast Trend 2015
Folder Aktie kast hout decor
Allure brochure

Om het beste advies over de mogelijkheden van onze schuifwanden te geven, komen wij indien gewenst bij u langs. Onze adviseur neemt gratis de maten voor u op en geeft u daarna direct een kosten indicatie. Bij specifieke wensen op maat kunnen wij een 3D tekening voor u maken. Zo heeft u een goed beeld van uw schuifwanden in de door uw gekozen ruimte. Wij bieden een mooie garantie van gemiddeld tien jaar op uw schuifwanden!

Kijk voor onze mooie kast acties waaronder complete kasten met behoud van meten voor maar € 692,-!

Bekijk ons complete aanbod schuifwanden en maatkasten

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.