Zoekt u naar de perfecte oplossing om grote vertrekken op te delen, zonder dat het royale gevoel van ruimte verloren gaat? Top Carpets heeft scheidingswanden op maat, uitermate geschikt om als stijlvolle oplossing te dienen. Door het combineren van diverse elementen kan voor iedere specifieke situatie een oplossing worden gecreëerd. Onze scheidingswanden zijn reeds succesvol toegepast in diverse kantoren en hotels.

Voor iedere situatie hebben wij de beste scheidingswanden

Top Carpets draagt gratis zorg aan het opmeten en plaatsen van uw scheidingswanden. Wij werken al gedurende 25 jaar met een team van experts die u graag voorzien van het beste advies. Voor iedere ruimte en situatie zoeken wij naar de beste oplossing. Zo plaatsen wij onze scheidingswanden in bijna elke gewenste ruimte. Onze transparante scheidingswanden spreken zeker ook interieurarchitecten en projectinrichters aan.

Het beste advies op maat over onze scheidingswanden

Om u het beste advies te geven komen wij desgewenst bij u langs om de maten op te nemen en u de mogelijkheden te tonen van onze scheidingswanden. U krijgt daarna direct een vrijblijvende offerte. Voor uw specifieke wensen en maatwerk scheidingswanden en kasten maken wij met ons 3D tekenprogramma een duidelijk voorbeeld. Top Carpets biedt u tevens op alle scheidingswanden een gemiddelde garantie van tien jaar!

Kijk voor onze aantrekkelijke kasten en scheidingswanden acties, waaronder complete kasten met behoud van meten voor maar € 692,-!

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.