Maak uw kast compleet met een van onze vele praktische en mooie kastaccessoires op maat. Of het nu gaat om verlichting, ladegrepen of handige opberghulpjes: u mag ze niet missen in uw kast! Pantalons, riemen, stropdassen en schoenen heeft u met onze kastaccessoires op maat allemaal eenvoudig geordend binnen handbereik. En wilt u uw outfit controleren, dan hebben wij ook nog een uittrekbare passpiegel voor u.

Kastaccessoires op maat hebben wij in alle soorten en functionaliteiten. Naast handige opbergers voor onder andere stropdassen, riemen en pantalons leveren wij bijvoorbeeld ook kledingliften. Wilt u de hoogte van uw kastruimte optimaal benutten, maar bent u zelf niet lang genoeg? Met een kledinglift is het vergroten van uw opbergruimte wel heel gemakkelijk. U trekt de lift naar beneden en heeft uw kleding binnen handbereik.

Ontdekt de talloze mogelijkheden van kastaccessoires op maat!

Top Carpets biedt als extra service het inmeten en plaatsen van uw kastaccessoires op maat. Onze ervaren medewerkers kunnen u alles over de mogelijkheden van onze kastaccessoires op maat vertellen. Voor iedere wens en situatie zoeken wij met u naar een passende oplossing. U kunt bij Top Carpets altijd kiezen uit een compleet assortiment kastaccessoires. Zo vindt u makkelijk de perfecte opbergoplossing voor uw kast op maat.

Wilt u dat een van onze adviseurs bij u langskomt om de daar de mogelijkheden van onze kastaccessoires op maat te bespreken? Wij meten gratis de maten van uw kast op en geven u bij uw keuze direct een kostenplaatje mee. Met ons innovatie tekenprogramma kunnen wij u tevens voorzien van een mooie 3D schets. Op al onze kastaccessoires op maat en kasten bieden wij een garantie van gemiddeld tien jaar.

Naast kastaccessoires op maat ook stijlvolle schuifwanden

Naast kastaccessoires op maat heeft Top Carpets ook stijlvolle en functionele schuifwanden op maat. Deze zijn ook uitermate geschikt om als scheidingswand te dienen. Hiermee kunt u ruimtes opdelen, zonder dat het gevoel van ruimte verloren gaat. Door het combineren van diverse elementen kan voor iedere specifieke situatie een oplossing worden gecreëerd. Dit systeem is al succesvol toegepast in verschillende kantoren en hotels.

Kijk voor onze bijzonder kast acties, waaronder complete kasten met behoud van meten voor maar € 692,-!

 

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.