Zoekt u de perfecte interieur kast? Top Carpets biedt u de mogelijkheid uw interieur kast zelf op maat samen te stellen. U bepaald daarbij zelf de functie en de vormgeving. Een interieur kast voor uw woonkamer vraagt uiteraard om een heel andere invulling dan een kast voor uw slaapkamer. Laat u verassen door onze veelzijdige interieur kast mogelijkheden!

Een uitgebreid interieur maatkasten programma op maat

Naast de diverse deursystemen hebben wij ook een uitgebreid interieur kast programma met voor ieder wat wils. Voor elke opbergprobleem vinden wij voor u een passende oplossing. Met onze interieur kast op maat tovert u elke ruimte om tot een creatieve woon- en/of werkruimte. U kunt bij ons kiezen uit uiteenlopende materialen en uitvoeringen.

Bij de beste keuze van uw interieur kast op maat helpen wij u graag. Wij plaatsen en meten gratis uw interieur kast. Bij ons vindt u specialisten die een jarenlange ervaring hebben en altijd gaan voor de wensen van de klant. Top Carpets heeft interieur kast mogelijkheden op maat voor elke gewenste ruimte. Op onze interieur kasten krijgt u een garantie van gemiddeld 10 jaar.

Het beste advies over uw interieur kast op maat

Onze specialist komt desgewenst bij u langs om u voorbeelden te geven van de mogelijkheden van onze interieur kast op maat. Wij meten gratis de maten van uw gewenste kastruimte op en geven u direct een inzicht in het kostenplaatje. Bovendien kunnen wij middels ons 3D ontwerpprogramma u een voorbeeld tonen van de door uw gekozen interieur kast op maat.

Kijk voor onze uitnodigende kasten acties! complete kasten met behoud van meten vanaf € 692,-!

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.