Voor veel mensen is een inloopkast op maat het absolute einde. Een zee aan ruimte waarin al uw kleding, schoenen en accessoires gemakkelijk terug te vinden zijn. Zelfs in een kleine ruimte kan een originele en exclusieve inloopkast op maat ontstaan door vernuftig gebruik te maken van materialen en maatvoering. Met onze inloopkast op maat heeft u meer mogelijkheden om uw beschikbare ruimte in te delen dan met standaard kastopstellingen.

Een inloopkast op maat voor in iedere ruimte

Met onze inloopkast op maat kan bijvoorbeeld in iedere ruimte een prachtige en functionele kast worden gecreëerd met veel plaats en bewegingsvrijheid. Iedere hoek is toegankelijk. Top Carpets biedt u als kastenspecialist van inloopkasten op maat alle mogelijkheden om een naar uw wens samengestelde inloopkast te creëren die aan al uw wensen voldoet!

Top Carpets biedt u de mogelijkheid om uw inloopkast op maat te laten inmeten of plaatsen. Onze ervaren adviseurs kunnen u alle mogelijkheden tonen en vinden voor iedere wens een passende oplossing. Zo plaatsen wij uw inloopkast op maat in haast iedere gewenste ruimte.

kledingkast-op-maat-top-carpets-alkmaar

Bekijk hier onze actiefolders:

Folder AktieKast Trend 2015
Folder Aktie kast hout decor
Allure brochure

Extra service en advies bij uw inloopkast op maat

Als extra service bieden wij u de optie dat wij gratis bij u langskomen om ter plaatse een advies te geven over uw geschikte inloopkast op maat. Onze adviseur meet gratis de maten van uw gewenste kast(ruimte) op en geeft u direct een kosten indicatie. Aan de hand van uw persoonlijke wensen maken wij met ons tekenprogramma een 3D afbeelding van uw inloopkast op maat voor u.

Wij bieden u een garantie van gemiddeld tien jaar op uw inloopkast op maat!

Kijk voor onze niet te missen inloopkast acties, met complete kasten met behoud van meten
voor maar € 692,-!

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.