Zoekt u naar een mooie deurvulling en/of omlijsting op maat? Top Carpets heeft een mooi assortiment. Of u nu zoekt naar een deurvulling of omlijsting die tijdloos neutraal of uitgesproken trendy oogt. Alles is mogelijk Bij Top Carpets. Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar een deurvulling en omlijsting in uni-kleuren, hout- of fantasiedecors.

Naast onze paneelkleuren zijn er ook nog onze spiegels en colorglas die prachtig zijn als deurvulling. Bij het colorglas wordt aan de achterzijde een laklaag aangebracht zodat er een ondoorzichtig gekleurd en glanzend aanzicht ontstaat. Door het oppervlak te zandstralen verdwijnt de glans en ontstaat een gematteerd oppervlak met een bijzondere uitstraling.

Ontwerp uw eigen kast met onze deurvulling en omlijsting

Met behulp van dwarsprofielen en omlijsting kunt u de schuif- of vouwdeuren voorzien van een vlakverdeling. Door het combineren van diverse deurvulling kleuren of materialen geeft u de deuren een persoonlijk tintje en kunt u bijzondere accenten zetten in uw ruimte.

Voor het plaatsen en/of inmeten van uw kast, inclusief deurvulling en omlijsting op bent u bij Top Carpets aan het juiste adres. Onze vakbekwame adviseurs kunnen u alles over de mogelijkheden van onze deurvulling en omlijsting op maat vertellen. Op die manier stelt u zelf uw ideale kast samen.

Gratis het beste advies over deurvulling en omlijsting mogelijkheden

Wilt u advies over onze deurvulling en omlijsting mogelijkheden aan huis? Onze adviseur komt gratis bij u thuis om naar uw wensen te kijken en u een zo goed mogelijk advies te geven. Wanneer wij bij u langskomen met wij gratis de maten van uw kast op en tonen wij voorbeelden van onze deurvulling en omlijsting opties. U krijgt een vrijblijvende offerte. Met ons speciale 3D tekenprogramma tonen wij u graag het door u gekozen resultaat.

Top Carpets geeft u een perfecte garantie van gemiddeld 10 jaar op uw maat kast!

Kijk voor onze mooie kast acties waaronder complete kasten met behoud van meten voor maar € 692,-!

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.