Met maatkasten van Top Carpets kiest u voor vele jaren aan opbergplezier. Zeker als u weet dat Top Carpets staat voor de beste kwaliteit van haar producten! U krijgt bij ons een gedegen advies zodat voor al uw opbergvragen een passende oplossing wordt gevonden. Wij bieden u een compleet scala aan deursystemen, kleuren, materialen en kastindelingen waardoor u onbegrensde inrichting- en opbergmogelijkheden heeft.

Uitgangspunt voor TopCarpets is het verzorgen van stijlvolle maatkasten met tal van opbergmogelijkheden voor iedere ruimte in huis. Modern, strak of trendy, alles is mogelijk en niets is standaard. Zo ontstaan altijd maatkasten die pasen in uw interieur. Uw persoonlijke smaak bepaalt het eindresultaat en als uw kastenspecialist kunnen wij aan bijna elk verzoek voldoen!

kledingkast-op-maat-top-carpets-alkmaar

Bekijk hier onze actiefolders:

Folder AktieKast Trend 2015
Folder Aktie kast hout decor
Allure brochure

Service en garantie

Voor het plaatsen en/of inmeten van een maat kast bent u bij Top Carpets aan het juiste adres. Het team van specialisten weet zichzelf verzekerd van een schat aan ervaring wat gedurende afgelopen 25 jaar is opgebouwd. Voor elke situatie is dan ook een passende oplossing. Zo plaatsen wij uw kast in bijna elke gewenste ruimte perfect passend. Dit alles in combinatie met een compleet assortiment maakt ons uw meest geschikte partner voor het uitzoeken van uw nieuwe maat kast!

Om u zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunnen wij op uw verzoek bij u langs komen om ter plaatse een zo goed mogelijk advies te geven over de geschikte maatkast. Wanneer wij bij u langskomen meten wij gratis de maten van uw kast op, zodat u bij uw keuze meteen een kosten plaatje voor u heeft. Aan de hand van uw wensen kunnen wij d.m.v. ons speciale tekenprogramma u een 3d beeld geven van uw nieuwe kat. Wij bieden u een perfecte garantie van gemiddeld 10 jaar op uw maatkast!

Kijk voor onze spetterende kast acties waaronder complete kasten met behoud van meten voor maar € 692,-!