U vloer gelegd door Top Carpets in Alkmaar

Zoekt u naar het beste en mooiste laminaat? Top Carpets in Alkmaar heeft dan een perfecte en compleet aanbod voor u! Laminaat laat zich tegenwoordig bijna niet meer onderscheiden van een echte houten vloer. Het verschil zit hem in de bruikbaarheid en de weerstand tegen van buiten afkomende omstandigheden. Laminaat is uitermate geschikt voor intensief gebruik, maar ook voor de inrichting van een stijlvolle woon- of slaapkamer.

Wij leggen uw vloer helemaal gratis

Laminaat heeft een dun gedrukte print welke is beschermd door een melanine laag en een keiharde HDF laag. Het laminaat dat wij leveren komt van topmerken als Meister, Berryfloor, Quickstep, Balterio, Ambiant, Krono en Tarkett. Deze merken staan voor onderhoudsvriendelijk laminaat, bestand tegen eventuele krassen en makkelijk te reinigen. Of u nu zoekt naar laminaat voor uw moderne of klassieke woning: bij Top Carpets hebben wij voor iedere smaak het geschikte laminaat!


legservice-rolmaatje

Laat uw laminaat compleet inclusief ondervloer leggen!

Top Carpets legt indien gewenst uw laminaat voor u. Hierbij zitten de ondervloer en de plinten inbegrepen. Laminaat in de actie leggen wij gratis! Onze vakbekwame vloerspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste laminaat keuze. Voor elke situatie vinden wij altijd een passende oplossing. Als extra service kunt u gratis uw vloeren eerst laten opmeten en een indicatie krijgen van de kosten. Wij bieden u tevens een perfecte garantie van gemiddeld 20 jaar op uw laminaat vloer. Vraag naar de actie en mogelijkheden.