De laminaatspecialist in Alkmaar en daarbuiten!

Zoekt u naar het beste en mooiste laminaat in Alkmaar en daarbuiten? Top Carpets heeft in haar woonwinkel in Alkmaar het perfecte en compleet aanbod voor u! Laminaat laat zich tegenwoordig bijna niet meer onderscheiden van een echte houten vloer. Het verschil zit hem in de bruikbaarheid en de weerstand tegen van buiten afkomende omstandigheden. Laminaat is uitermate geschikt voor intensief gebruik, maar ook voor de inrichting van een stijlvolle woon- of slaapkamer.

Laminaat alkmaar Top Carpets

Alleen het beste laminaat van topmerken

Laminaat heeft een dun gedrukte print welke is beschermd door een melanine laag en een keiharde HDF laag. Het laminaat dat wij leveren komt van topmerken als Meister, Berryfloor, Quickstep, Balterio, Ambiant, Krono en Tarkett. Deze merken staan voor onderhoudsvriendelijk laminaat, bestand tegen eventuele krassen en makkelijk te reinigen. Of u nu zoekt naar laminaat in Alkmaar voor uw moderne of klassieke woning: bij Top Carpets hebben wij voor iedere smaak het geschikte laminaat!

Laminaat bij Top Carpets in Alkmaar

Laat uw laminaat compleet leggen!

Top Carpets in Alkmaar legt indien gewenst uw laminaat voor u. Hierbij zitten de ondervloer en de plinten inbegrepen. Laminaat in de actie leggen wij gratis! Onze vakbekwame vloerspecialisten in Alkmaar helpen u graag bij het maken van de juiste laminaat keuze. Voor elke situatie vinden wij altijd een passende oplossing. Als extra service kunt u gratis uw vloeren eerst laten opmeten en een indicatie krijgen van de kosten. Wij bieden u tevens een perfecte garantie van gemiddeld 20 jaar op uw laminaat vloer.

Bij onze kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.