Krono laminaat collecties herbergen diverse eigenschapen en hebben naast de vele kleuren en vormen ook verschillende structuren. Top Carpets in Alkmaar heeft een ruim assortiment Krono laminaat. Denk daarbij aan een edele echte hout look tot buitengewone dessins.

De laminaat vloeren van Krono hebben rigoreuze testen ondergaan om aan de internationale kwaliteitsstandaarden te voldoen. Krono laminaat vloeren zijn slijtvast en hebben bewezen één van de meest resistente vloeren te zijn: zelfs zwaar meubilair laat geen indruk achter (bij gebruik van bescherming aan de onderzijde). U kunt er gerust op zijn dat, welke vloer u ook kiest, u er nog vele jaren plezier aan zult beleven in uw bedrijf of woning.

Krono laminaat bied vele keuzes in vloeren.
Top Carpets heeft een grote collectie laminaatvloeren van Krono. Deze zijn allemaal vlek- en drukbestendig en slijtvast. Olie, rode wijn en andere vlekken of stof verwijdert u eenvoudig met een doekje. Zoek je een sfeervolle vloer die je bovendien zonder rompslomp kunt installeren dan is Krono laminaat een echte aanrader.

Krono laminaat is een echte trendsetter in natuurlijke producten. Zo bestaat Krono laminaat voor meer dan 90 procent uit hout. Dit houdt in dat het geen emissies afgeeft die schadelijk zijn voor de gezondheid, chloride- en PVC-vrij is en geen houtpreservatieven bevat. Maak daaron uw keuze voor Krono laminaat bij Top Carpets, u krijgt van ons deskundig advies. Samen kiezen we de Krono laminaat vloer die bij uw stijl en wensen past.

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.