Top Carpets staat garant voor een uitstekende service op uw aankopen in onze showroom en bij maatwerk projecten. Wij bieden een goede prijs kwaliteitsverhouding en vaak goedkoper dan bij een bouwmarkt. Dat kan dus ook in een speciaalzaak! In onze showroom kunt u zich laten inspireren door onze wanden en vloeren met stalen. Wij adviseren u graag bij de inrichting van uw woning. Onze ervaren specialisten komen graag bij u langs om te plaatsen, op te meten en te adviseren. Heeft u vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Garantie

Op al onze producten krijgt u de fabrieksgarantie.

CBW-erkend, meer zekerheid
Wij zijn al sinds jaar en dag aangesloten bij het CBW. Met het CBW heeft u als klant extra garantie, het garandeert een veilige betaling en een uitstekend product. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Lees hier meer over het CBW.

Aanbieding reserveren
Top Carpets sfeervol wonen beschikt over een zeer uitgebreid aanbod in laminaat, pvc, hout, vloerverwarming, tapijt/vinyl, raamdecoratie, kasten op maat, en glasvezelbehang in alle kwaliteiten en prijsklassen. Ziet u bij ons een mooie aanbieding maar heeft u het product nog niet meteen nodig? U kunt dan toch gebruik maken van de aanbieding. Wij reserveren het product voor u. U hoeft ons alleen maar te laten weten aan onze klantenservice wanneer wij het aan u kunnen leveren.

Vragen?
Neem dan contact met onze klantenservice via tel. 072 – 512 87 37