Zoekt u naar een houten vloer die ‘leeft’ en die uw woning een sfeervolle uitstraling geeft? Top Carpets heeft een mooie collectie verouderde eiken houten vloeren, ook wel kasteelvloeren. Deze verouderde eiken houten vloeren zijn enorm populair omdat zij een unieke en tijdloze look geven. Wij bieden u een collectie welke past in elk interieur, zowel modern als klassiek. 

Wij combineren met onze verouderde houten vloeren de praktische en comfortabele aspecten van houten vloeren. Onze houten vloeren worden zorgvuldig verouderd voordat deze de door u gewenste kleur krijgen. Hierdoor vallen de ‘beschadigingen’ niet op en krijgen de verouderde houten vloeren een uitstraling van een vloer die de tand des tijd reeds heeft doorstaan. Top Carpets bieden u met trots houten vloeren van de merken: FB Hout, Ambiant en CombiWood.

Eigenschappen van de collectie verouderde eiken houten vloeren

Onze collectie verouderde eiken houten vloeren is gefabriceerd uit Europees eiken. De opbouw van de houten vloeren bestaat uit een verlijmde toplaag van 6 mm Europees eiken op een 15 mm berken multiplex laag. De lengtes van de planken variëren tussen de 1.80 meter en de 2.40 meter met aan weerskanten in de lengte hand geschraapte vellingen.

Als afwerking zijn de planken gestopt, geschaafd, verouderd, de eerste keer geolied in de basis kleur en de tweede keer in naturel olie. De verouderde collectie houten vloeren is leverbaar in 7 mooie kleuren. U kunt met onze verouderde collectie de perfecte sfeer creëren met een houten vloer die door de jaren heen alleen nog maar mooier zal worden.

Service en garantie

Indien gewenst kunnen wij uw verouderde eiken houten vloer bij u thuis leggen. Dit doen wij compleet inclusief ondervloer en plinten. Actievloeren leggen wij gratis! Onze vakkundige medewerkers hebben hier een jarenlange ervaring in. U kunt er voor kiezen om uw vloer zwevend te laten leggen, traditioneel te verlijmen of te vernagelen aan de ondervloer. Hierbij letten wij ook op de juiste ondervloer.

Wilt u advies bij de keuze van uw verouderde eiken houten vloer? Onze adviseurs komen graag bij u langs en meten gratis de maten van uw vloeren op. U krijgt meteen een vrijblijvende offerte. Op onze verouderde collectie houten vloeren bieden wij tevens een garantie van gemiddeld 20 jaar. Wij werken dan ook uitsluitend met gecertificeerd hout.

Aanbieding verouderde Europees eiken houten vloer
Europees eiken 19 mm dik, 220 mm breed met een 4 mm toplaag behandeld met hardwax olie. Compleet gelegd inclusief ondervloer en platte plint voor maar € 79.95 m2!

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.