Zoekt u naar een traditionele eiken houten vloer die een rustieke uitstraling aan uw woning geeft? Top Carpets heeft een mooie collectie traditionele eiken houten vloeren. Deze eiken houten vloeren hebben een basic uitvoering en zijn enkel geolied en UV gedroogd. Onze collectie traditionele eiken houten vloeren zijn te combineren met elk gewenst interieur.

Top Carpets combineert met deze collectie traditionele eiken houten vloeren de praktische en comfortabele aspecten van houten vloeren. Onze houten vloeren worden zorgvuldig geschuurd voordat deze de door u gewenste kleur krijgt. Hierdoor krijgt deze de uitstraling van een vloer die zo uit de natuur komt. Een houten vloer “leeft”, waardoor deze alleen maar mooier wordt. Top Carpets bieden u met trots houten vloeren van de merken: FB Hout, Ambiant en CombiWood.

Eigenschappen van de traditionele houten vloeren collectie

Onze traditionele houten vloeren worden gefabriceerd uit Europees eiken en heeft een eigentijdse uitstraling. De opbouw van de vloer bestaat uit een verlijmde toplaag van 6 mm Europees eiken op een 15 mm berken multiplex laag. De collectie houten vloeren hebben planken met lengtes van 1.80 tot 2.40 meter. U kunt kiezen uit prachtige kleuren als naturel gelakt, parelwit, wit geolied, naturel geolied, grijs geolied en diep bruin geolied.

Top service bij onze collectie traditionele eiken houten vloeren

Ook voor het leggen van onze traditionele houten vloeren bent u bij Top Carpets aan het juiste adres. Wij leggen onze actie houten vloeren compleet, inclusief ondervloer en plinten! Actie vloeren leggen wij zelfs gratis! Onze ervaren medewerkers leggen uw houten vloer zwevend of verlijmen of vernagelen deze aan de ondervloer. U kunt bij ons terecht voor een complete collectie traditionele houten vloeren. Voor ieder budget en iedere gewenste stijl of uitstraling.

Wij zijn u graag van dienst door op uw verzoek bij u langs te komen om u te voorzien van een goed advies over de mogelijkheden van onze traditionele collectie houten vloeren. Wij meten gratis de maten op en geven u direct een prijs indicatie. Top Carpets biedt u bovendien een garantie van gemiddeld 20 jaar op de collectie traditionele houten vloeren, doordat wij werken met gecertifieerd hout.

Aanbieding collectie traditionele eiken houten vloer
Kijk hier voor onze aantrekkelijke aanbiedingen zoals Europees eiken van 19 mm dik, 220 mm breed met een 4 mm toplaag behandeld met hardwax olie. Deze vloer wordt compleet gelegd inclusief ondervloer en een platte plint voor maar € 79.95 m2!

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.