Een prachtige rustieke uitstraling! Dat zijn eigenschappen van de houten vloeren van onze bijzondere kasteel collectie. Top Carpets biedt u deze kasteel collectie in vier mooie kleuren. Door de resistente afwerklaag geeft de rustieke houten vloer iedere ruimte een sfeervolle look, ongeacht de stijl van de inrichting. In deze collectie vindt u een tijdloos uiterlijk passend bij de moderne én klassieke liefhebber.

De perfecte uitstraling met onze kasteel houten vloeren

Top Carpets laat met de kasteel houten vloer collectie zien dat een combinatie tussen een mooie, functionele en comfortabele vloer mogelijk is. De rustieke houten vloeren worden door ons vakkundig verouderd voordat ze gekleurd worden. Hierdoor vallen de ‘beschadigingen’ niet op en krijgt de kasteel collectie een uitstraling alsof deze al jaren oud is.

De kasteel collectie houten vloeren worden gemaakt van eikenhout uit Europa. De vloerplanken bestaan uit een toplaag van eikenhout met een onderlaag van een berken multiplex laag. De lengte van de planken zijn 1.80 tot 2.40 meter met aan weerskanten microvellingen. Als afwerking zijn de planken gestopt, geolied met hardwax olie en UV gedroogd. De rustiek houten vloeren collectie is er in naturel, grijs, wit en zwart. Top Carpets bieden u met trots houten vloeren van de merken: FB Hout, Ambiant en CombiWood.

De beste service bij onze collectie kasteel houten vloeren

Bij Top Carpets bieden wij u graag de beste service. Daarom kunt u bij ons uw rustiek houten vloer compleet door ons laten leggen, inclusief ondervloer en plinten. Kasteel houten vloeren actiemodellen leggen wij gratis! Ons team van vakmensen hebben de beste ervaring in houten vloeren. Zij kunnen uw rustiek houten vloer zwevend leggen, verlijmen of vernagelen. Door de zorg voor de beste ondervloeren, ons complete assortiment en uitstekende vakkennis, heeft u aan Top Carpets een top leverancier.

Indien u het prettig vindt komt één van onze adviseurs bij u langs voor goed advies over onze rustiek collectie houten vloeren en het gratis opmeten van uw vloer. U heeft dan meteen een duidelijke prijsindicatie. Bij Top Carpets krijgt u bovendien gemiddeld twintig jaar garantie op de kasteel houten vloeren collectie, door het gebruik van enkel gecertificeerd hout.

Klik hier voor onze spetterende aanbiedingen waaronder europees eiken 19 mm dik, 220 mm breed met een 4 mm toplaag behandeld met hardwax olie compleet gelegd inclusief ondervloer en platte plint voor maar € 79.95!

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.