Eigentijdse houten vloeren, ambachtelijk behandeld. Dat zijn onze molen collectie houten vloeren. Top Carpets combineert met deze molen collectie de praktische en comfortabele eigenschappen van houten vloeren. Deze houten vloeren worden eerst nauwkeurig behandeld waarna u de gewenste kleur kunt uitkiezen.

De molen collectie houten vloeren hebben een zeer rustieke en geleefde uitstraling, alsof ze al jaren oud zijn. Wanneer u kiest voor een molen houten vloer, dan kiest u voor een vloer die leeft en door de jaren alleen nog maar mooier zal worden. Wij bieden u deze prachtige collectie in de kleuren thermisch rood, zwart, gerookt wit en thermisch zwart. Top Carpets bieden u met trots houten vloeren van de merken: FB Hout, Ambiant en CombiWood.

Eigenschappen van de molen houten vloeren collectie

De houten vloeren van onze molen collectie worden gemaakt van Europees eikenhout en hebben een moderne uitstraling. De houten vloer is opgebouwd uit een verlijmde toplaag van 6 mm Europees eiken met een 15 mm berken multiplex laag. U kunt kiezen uit planken met een lengte van 1.80 tot 2.40 meter met aan weerskant in de lengte hand geschraapte vellingen. De molen houten vloeren zijn behandeld met hardwaxolie en UV gedroogd.

De beste service bij onze collectie molen houten vloeren

Indien u wilt kunnen onze ervaren medewerkers compleet de molen houten vloeren bij u leggen. Dit doen wij inclusief het plaatsen van de ondervloer en plinten. Onze actie molen houten vloeren leggen wij gratis! Onze molen collectie kunt u zwevend laten leggen, traditioneel laten verlijmen of vernagelen aan de ondervloer. Bij Top Carpets bieden wij altijd de beste service en een compleet assortiment.

Onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u langs om u de mogelijkheden van de molen collectie houten vloeren te tonen. Hierbij wordt gratis uw vloer opgemeten en krijgt u direct een inzicht in het kosten plaatje. Op onze molen houten vloeren ontvangt u een garantie van gemiddeld 20 jaar doordat wij gebruik maken van gecertificeerd molen hout.

Aanbieding houten vloer
Bekijk hier onze super aanbiedingen, zoals een complete Europees eiken vloer van 19 mm dik, 220 mm breed en met een 4 mm toplaag behandeld met hardwax olie. Deze vloer wordt gratis gelegd samen met ondervloer en platte plint. Nu voor maar € 79.95 per m2!