Een unieke houten vloer met een speciale afwerking: dat vindt u in de collectie Friese eiken houten vloeren van Top Carpets. Deze collectie onderscheidt zich van andere vloeren door de bijzondere afwerking. Deze houten vloeren zijn zo geproduceerd dat ze een ‘bevroren’ uitstraling krijgen. De Friese eiken houten vloeren zijn bij uitstek voor mensen met oog voor detail.

Onze Fries eiken houten vloeren zijn voorzien van drie afwerklagen met olie. Hierdoor is deze collectie ook perfect geschikt voor het gebruik in veel belopen ruimtes zoals restaurants, cafés en kantoorgebouwen. Wij combineren met de Friese houten vloeren het perfecte comfort en de praktische eigenschappen van hout. Top Carpets biedt u met trots houten vloeren in Alkmaar van de merken: FB Hout, Ambiant en CombiWood.

Eigenschappen van de Fries eiken houten vloeren

De houten vloeren van de Friese collectie worden gemaakt uit Europees eiken hout en hebben een moderne uitstraling. U kunt na de afwerking kiezen uit de kleuren grijs, gerookt wit, gerookt naturel, naturel, zwart en wit. De houten vloer is opgemaakt uit een toplaag van 6 mm eikenhout op een 15 mm berken multiplex laag. U kunt kiezen uit lengtes vanaf 1.80 tot 2.40 meter met aan de weerskanten hand geschraapte vellingen.

Service en garantie

Wilt u uw Fries eiken houten vloer door vakmensen laten leggen? Bij Top Carpets leggen onze vakkundige medewerkers deze mooie vloer compleet voor u. Actie modellen leggen zij zelfs helemaal gratis! Zij leggen uw vloer desgewenst zwevend, verlijmen hem traditioneel of vernagelen hem aan de ondervloer. Bij het leggen zijn de ondervloer en de plinten inclusief. Wij zijn graag uw partner bij het uitzoeken van uw nieuwe Friese eiken houten vloer.

Wanneer u wenst komt één van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs om u voorbeelden te tonen en de maten op te nemen. Zo kunt u direct een inzage krijgen in het kostenplaatje. Op onze Friese houten vloeren collectie geven wij tevens een gemiddelde garantie van twintig jaar doordat wij uitsluitend werken met gecertificeerd hout.

Aanbieding Fries eiken houten vloeren
Klik hier voor onze spetterende aanbiedingen waaronder Europees eiken 19 mm dik, 220 mm breed met een 4 mm toplaag behandeld met hardwax olie compleet gelegd inclusief ondervloer en platte plint voor maar € 79.95 m2!