Houten vloeren in Alkmaar en daarbuiten

Zoekt u naar de mooiste houten vloeren in Alkmaar en daarbuiten? Dan bent u bij Top Carpets aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij de keuze voor uw houten vloer en adviseren u op basis van de houtsoort, de legwijze en het onderhoud. Wij hebben houten vloeren voor ieder budget en naar ieders persoonlijke smaak in de omgeving Alkmaar.

houten vloeren alkmaar

Houten vloeren bij Top Carpets in Alkmaar: talloze mogelijkheden

Wanneer u kiest voor een houten vloer, dan heeft u talloze mogelijkheden. Elke houten vloer is immers uniek. Of u nu een rustieke of moderne sfeer wilt creëren; met onze vloeren is alles mogelijk. Houten vloeren hebben wij in verschillende houtsoorten zoals Europees eiken, jatoba, wengé, afzelia, noten en merbau.

Door onze verschillende houtbehandelingen kunnen wij alle houten vloeren tot leven laten komen. Voorbeelden van deze hout behandelingen zijn geolied, gerookt, geruwd, getrommeld, gelakt of combinaties hiervan. Deze behandelingen zijn er zowel in de rustieke uitvoering met knoesten, als in de rustige uitvoeringen met nagenoeg geen knoesten.

Verschillende maten houten vloeren

Houten vloeren hebben wij in verschillende afmetingen. De plank breedtes variëren van 16, 18, 22 tot 26 centimeter. De lengtes van de houten vloeren verschillen van 1.80 meter tot 2.40 meter. Onze toplagen variëren tussen de 4 en de 7 mm, met daaronder een berkenmultiplex laag van 15 mm. Wij kunnen houten vloeren voor u leggen. Hierbij kunt u kiezen uit zwevend leggen, traditioneel verlijmen of vernagelen aan de ondervloer.

Houten vloeren in de actie leggen wij gratis!

Bij Top Carpets leggen wij onze speciale actie houten vloeren bovendien compleet inclusief ondervloer en plinten. Een team van specialisten met een jarenlange ervaring staat voor u klaar. Voor elke situatie vinden wij een passende oplossing. Bij het leggen van houten vloeren bieden wij een combinatie met de juiste ondervloeren. Wij nodigen u graag uit ons complete assortiment houten vloeren te komen bewonderen in onze inspirerende showroom van 1000m2.

Houten vloeren op maat gemaakt

Voor een advies op maat is het ook mogelijk dat onze adviseurs bij u thuis langskomen om ter plekke een advies te geven over de geschikte houten vloer en ondervloer. Wij meten dan gratis de vloer op zodat u meteen een helder kosten plaatje heeft. Op onze houten vloeren bieden wij een garantie van gemiddeld 20 jaar. Dit is mogelijk doordat wij gebruik maken van gecertificeerd hout.

Kijk voor onze spetterende aanbiedingen waaronder Europees eiken 19 mm dik, 220 mm breed met een 4 mm toplaag behandeld met hardwax olie. Compleet gelegd inclusief ondervloer en platte plint voor maar € 79.95!

Bij onze woonwinkel in Alkmaar  kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

U bent van harten welkom in onze woonwinkel in Alkmaar voor het opdoen van inspiratie!