Top Carpets in Alkmaar heeft iedere maand een styliste in huis om u te helpen bij het inrichten van uw woning. U kunt u opgeven en een afspraak maken voor een gratis interieuradvies tvw € 199,-

interieuradvies-top-carpets-alkmaar

Gratis interieuradvies bij Top Carpets

Onze topstyliste van Woninginrichting aan huis gaat samen met u uw woonwens inventariseren zoals wat u op de vloer wil hebben, op de wand of op het raam. Samen met u maakt zij een prachtig ontwerp. Met stalen en voorbeelden uit onze winkel krijgt u een compleet beeld en advies mee naar huis.

Wilt u een gratis interieuradvies (twv € 199,-) meldt u dan aan via email of plan uw afspraak direct hier in onze agenda. Vermeld daarin waar u behoefte aan heeft en wat u wil aanpakken in uw woning. Wij plannen dan voor u een afspraak in bij onze topstyliste.

Bij Top Carpets kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. We hebben een ruim assortiment aan houten vloeren, pvc vloeren, laminaat en tapijt. Op het gebied van raamdecoratie hebben alles wat u maar wenst, shutters, gordijnen, lamellen en nog veel meer. Om het helemaal compleet te maken kunnen wij uw woning voorzien van glasvezelbehang en schilderwerk. Als dat niet compleet is!

Onze woninginrichting winkel vindt u in Alkmaar aan de Kanaalkade. Wij mochten al voor vele klanten de woninginrichting verzorgen in Haarlem, Bergen, Heiloo, Castricum, Heerhugowaard, Hoorn, Callantsoog, Beverwijk. Waar u ook woont, we komen gewoon bij u thuis.

Hoe werkt zo’n gratis interieuradvies?

Heel simpel eigenlijk. U hoeft zich alleen maar aan te melden via email en wij reserveren een plekje voor u in de agenda. In de video hieronder staat informatie over een interieuradvies.

 

Top Carpets Alkmaar is aangesloten bij Woninginrichting aan huis.Woninginrichting-aanhuis.nl is dé specialist bij u in de buurt met een compleet assortiment om uw gehele woning van boven naar beneden compleet in te richten. Met onze eigen vakbekwame stoffeerders, monteurs en parketteurs, schilders en behangers kunnen wij absoluut kwaliteit leveren en dat tegen zeer scherpe prijzen. Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kunt u voor vele extra’s ook bij ons terecht.