Een goed alternatief voor glad gestucte wanden is onze ‘renovlies’ dat een 100% vlak en strak eindresultaat geeft; de naden moet u echt zoeken! Renovlies glasweefselbehang heeft vele voordelen ten opzichte van glad stucwerk. Het scheurt niet, het is stootvast en is akoestisch beter.

Glasvezelbehang is verkrijgbaar in vele dessins en is meerdere keren overschilderbaar, Het is ook ideaal om in bestaande woningen te gebruiken. Slechte wanden zijn gelijk gerenoveerd en worden als nieuw tevoorschijn getoverd. Daarbij kunnen wij uiteraard ook uw plafond sausen of ander schilderwerk uitvoeren.

In deze informatiefilm (duur 1m20s) kunt u zien hoe het aanbrengen van glasvezelbehang in z’n werk gaat.

 

Waarom glasvezelbehang?
Glasvezelbehang werkt versterkend (u kunt hier scheuren, barsten of hele muren mee versterken)
Het is o.a. aan te brengen op: nieuw of geschilderd beton, gipsplaten en gipselementen, gasbeton, en vele soorten houtplaten.
Dankzij de vochtafstotendheid kan het zelfs gebruikt worden in bijvoorbeeld de badkamer of keuken.
Glasvezelbehang is goed schoon te maken/houden.
Glasvezelbehang is overschilderbaar, heeft een lange levensduur en staat garant voor een warme uitstraling.
Verder is glasvezelbehang in hoge mate vlamwerend dus ook nog eens een veilige oplossing!

Glasvezelbehang bestaat in vele structuren. Dit is slechts een klein aantal voorbeelden. Zit de structuur van uw keuze er niet bij, loop dan eens binnen bij één van onze showrooms.

Specialistisch?
Zelf aan de slag met glasvezelbehang? Uiteraard is dat mogelijk maar enige ervaring is wel een pré. Wij besparen u graag een hoop ergernis door het over te laten aan onze specialisten, dan heeft u ook nog eens garantie op het geleverde werk.

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.