Houten vloeren van FB Hout zijn uniek in haar soort. Ook is de prijs / kwaliteit verhouding van zo’n hoog niveau dat u geen betere keuze zult vinden. Top Carpets in Alkmaar levert een ruim assortiment FB Hout vloeren in vele exclusieve houtsoorten.

 FB Hout vloeren van sublieme kwaliteit.

Doordat FB Hout de gehele bedrijfskolom beheerst vanaf de houtzagerij tot en met de laatst finish van het hout wordt de kwaliteit constant gewaarborgd.

Alle nieuwste trends van FB Hout vloeren leveren we bij Top Carpets in Alkmaar met daarbij ons deskundig advies. Snel gelegd in uw woning of bedrijf.

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.