CombiWood houten vloeren worden gemaakt van eerlijk hout van zeer hoge kwaliteit, sterk, duurzaam, stijlvol en is onderhoudsarm. Top Carpets in Alkmaar levert de moderne, rustieke, klassieke of landelijke vloeren van CombiWood met plezier voor u op maat. CombiWood heeft een complete collectie voor u ontworpen 

Het natuurlijke materiaal van CombiWood geeft elke ruimte warmte en uitstraling. Al eeuwenlang wordt hout gebruikt om interieurs te creëren die zowel praktisch, stijlvol als uniek zijn. Duurzame vloeren voor iedere woning en zeer geschikt voor commercieel gebruik.

CombiWood, houten vloeren bieden comfort
Top Carpets heeft de uitgebreide collectie CombiWood vloeren in haar assortiment. Met een gelaagde CombiWood vloer kiest u bovendien voor comfort, kwaliteit en duurzaamheid die generaties lang waardering oogsten.

De vloeren van CombiWood zijn eenvoudig te leggen, lijmloos te plaatsen en dus ook verhuisbaar, alle adviezen en tips krijgt u bij Top Carpets in Alkmaar.

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij onze kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Houten vloerenGordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.