Top Carpets heeft een mooie collectie binnendeuren van hoge kwaliteit. U wilt een topkwaliteit binnendeur en u wilt ook dat het geregeld wordt. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen wij u volledig ontzorgen. Wij hebben een uitgebreid programma binnendeuren, altijd op maat gemaakt. Maak uw deur compleet met een van onze deurkrukken. Alles wordt door ons ingemeten en bij u thuis gemonteerd. Er zijn er veel verschillende typen binnendeuren te verkrijgen zodat bij elke interieur stijl een passende deur te vinden is.

actie-binnendeur

Zoekt u een topkwaliteit en betaalbare binnendeur?

Kies dan voor Aktiedeur, het deurenconcept zonder fratsen. Wij hebben genoeg keuze of het nu gaat om een modern interieur of juist een klassieke inrichting; in het Aktiedeur assortiment vindt u zeker een deur die bij uw woningstijl past. Binnendeuren zijn er in veel verschillende soorten en stijlen. Zo is er de moderne binnendeur, een strakke uitvoering met hoekige en rechte lijnen. De klassieke binnendeuren hebben een traditionele uitstraling. In de collectie van Aktiedeur vindt u de nieuwste modellen. De deuren worden geproduceerd en geleverd als opdekdeur, in standaard maten en inclusief aflak. De lakkleur is (bij benadering) AL9010 in semi-hoogglans. De deuren zijn voorzien van een milieusparende EPC-coating. Het resultaat is een harde laklaag die lichtecht en krasvast is en in hoge mate bestand tegen huishoudchemicaliën.

Keuze genoeg in binnendeuren
Of het nu gaat om een modern interieur of een klassieke inrichting; bij Aktiedeur heeft u genoeg keuze om te vinden wat u zoekt! Niet gevonden wat u zoekt? Wij leveren ook maatwerk, vraag gerust naar de mogelijkheden. Bekijk hier het volledige assortiment.

Deurkrukken
Een deurkruk is niet alleen nodig om uw deur te openen en te sluiten, maar deze maakt uw binnendeur pas echt af. Kies daarom de deurkruk die past binnen uw interieur.Wij hebben ook een groot assortiment aan deurkrukken zodat u een perfecte combinatie kunt maken.

Montage
Meten en monteren mogelijk door Aktiedeur. Gegarandeerd goed! Informeer naar onze prijzen. Bij montage van een opdekdeur gebruiken we de bestaande paumelles. Uw binnendeur meten wij in en wordt gemonteerd door een professionele timmerman met jarenlange ervaring.

Prijzen van binnendeuren
Elke situatie en elke deur is uniek. Vraag daarom altijd een offerte aan voor uw situatie. Wij leveren niet enkel een deur; wij ontzorgen van A tot Z en gaan pas weg als de deur perfect sluit. Bekijk hier de folder met de actie binnendeuren of kom gezellig langs in onze woonwinkel in Alkmaar voor inspiratie!