BerryAlloc laminaat is van duurzame kwaliteit en heeft vele uiteenlopende dessins. De gehele collectie van BerryAlloc laminaat is te verkrijgen bij Top Carpets in Alkmaar. Door de grote variatie aan stijlen en dessins past een BerryAlloc laminaat vloer in iedere woning, inclusief keuken en badkamer, en bedrijf.

De kwaliteit van een BerryAlloc laminaat vloer is zeer goed. BerryAlloc laminaat heeft buiten de standaard formaten brede, extra lange en smalle planken. Hierdoor ontstaan er verrassende combinaties. Bovendien heeft een BerryAlloc laminaat vloer een unieke geluidsabsorberende functie. De extra dikke laag aan de onderkant van het laminaat dempt niet alleen het geluid, maar verhoogt ook het comfort.

Top Carpets heeft een enorme collectie laminaatvloeren van BerryAlloc. Ben je op zoek naar een laminaat vloer met een levenslange fabrieksgarantie en die precies past bij jouw interieur kijk dan in onze vloerenwinkel in Alkmaar.

Bij Top Carpets in Alkmaar vind je de nieuwste trends van BerryAlloc laminaat vloeren.

We leveren complete vloeren met ondervloer en plinten en daarbij ons deskundig advies. Zo word het kiezen van een BerryAlloc laminaat vloer makkelijk en plezierig om te doen.

Onze assortiment bestaat uit Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

U kunt onze complete assortiment bewonderen in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.