Een Balterio laminaat vloer onderscheidt zich door een grote diversiteit in zijn laminaatvloeren. Top Carpets in Alkmaar levert de gehele collectie van Balterio laminaat vloeren. Door de variatie aan planken van vlak of met V groef, normaal of brede en-of lange planken vind een ieder een geschikte Balterio laminaat vloer voor de gewenste locatie.

balterio-laminaat-vloer-experience

De duurzaamheid van Balterio laminaat vloeren is uitstekend, de vloeren zijn uitermate geschikt voor ruimtes die intensief belopen worden. De slijtvaste toplaag en krachtige kern zorgen voor een goede kras en vlekbestendigheid. En zijn hierdoor sterker dan meeste houten vloeren. De Balterio laminaat vloer is eenvoudig te plaatsen d.m.v. een clicksysteem welke een naadloos resultaat oplevert.

Balterio laminaat is verkrijgbaar in vele decoren.

Ben je op zoek naar een laminaat vloer van prima kwaliteit en een sfeervolle uitstraling breng dan eens een bezoek aan onze vloerenwinkel Top Carpets in Alkmaar. U kunt de structuur en de kleur van de vloer beter beoordelen in onze showroom dan vanaf een afbeelding op de website. Wij helpen u ook bij het berekenen van het oppervlakte en geven u tips over het onderhoud van uw laminaat vloer.

We kunnen de vloer voor u leggen inclusief ondervloer en plinten. Vraag naar de speciale laminaat actie in de winkel. balterio-laminaat-kleuren

Bij onze kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloerenPVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Op de website van Balterio vindt u een mooi overzicht van de hele collectie laminaat vloeren die bij Top Carpets in Alkmaar verkrijgbaar is. Ze hebben een mooie online laminaat vloer stijlgids. Zo word de keuze voor het maken van een laminaat vloer simpel en plezierig om te doen.