Ambiant PVC vloeren zijn bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloeren die zich uitstekend lenen voor intensief belopen ruimtes. Top Carpets in Alkmaar bied u de vele sfeervolle  Ambiant PVC vloeren, deze combineren de natuurlijke uitstraling van hout (of steen) met de meer praktische en comfortverhogende eigenschappen van PVC vloeren.

Een belangrijk voordeel is het gebruiksgemak van een Ambiant PVC vloer. De vloer is eenvoudig te stofzuigen en/of te dweilen. Vocht en vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen en laten doorgaans geen sporen na. Daarnaast zijn de stroken van Ambiant PVC zeer hygiënisch door het gladde niet poreuze oppervlak waarop bacteriën zich niet thuis voelen.

Ambiant PVC, een unieke vloer.
De prints op Ambiant PVC vloeren vertonen geen regelmatig terugkerend patroon, en geven daardoor de vloer een uniek karakter. Door de veelheid aan verschillende PVC stroken en afwisseling in het leggen ontstaat zo een volstrekt natuurlijk ogend geheel. Een vloer waarvan geen vierkante meter hetzelfde is.

Alle trendy Ambinat PVC vloeren leveren we bij Top Carpets met daarbij ons deskundig en uitgebreid advies. Zo word de keuze voor een Ambinat PVC een eenvoudig klusje.

Kom langs in de showroom van Top Carpets in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.

Bij Top Carpets in Alkmaar kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wij hebben Houten vloeren, Laminaat vloeren, PVC vloeren, Tapijt, Gordijnen, vitrage en inbetweens, Rolgordijnen, Shutters, Jaloezieën, Vinyl, Kasten op maat, Glasvezelbehang en Horren.

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel in Alkmaar. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor al uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737.