De keuze voor Ambiant houten vloeren is de keuze voor een échte houten vloer met een unieke en authentieke uitstraling. Top Carpets in Alkmaar heeft een uitgebreide collectie van Ambiant houten vloeren. 

Ambiant houten vloeren zijn bijzonder duurzame en eenvoudig te onderhouden vloeren, die als het ware meeleeft met u en uw huis.

Ambiant houten vloeren, vloeren met veel keuze.
Bij Top Carpets is de Ambiant houten vloeren collectie is uitgerust  met een toplaag van 3mm en 4mm. Bij de Ambaint hputem vloeren collectie heeft u keuze uit: Geborsteld bewerking, rustieke hout met een ruime hoeveelheid aan knoesten, verouderde hout bewerking, geschraapte bewerking, handgeschraapt en handcut bewerking kortom een zeer mooi keuze waar u nog vele jaren woonplezier van zal hebben.

Alle nieuwste trends van Ambiant houten vloeren leveren we bij Top Carpets met daarbij ons deskundig advies. Zo word de keuze voor een Ambiant houten vloer makkelijke keuze.

Kom langs in onze sfeervolle woonwinkel van 1000 m2 in Alkmaar voor het opdoen van de nieuwste trends, ideeën, maatwerk en een vrijblijvende offerte.